Despre Noi

Cuvânt Introductiv

Viata unui om este o lunga cursa cu obstacole. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, ci a va opri pentru a le analiza si a intelege de ce ni se intampla noua asta?
Fiecare obstacol depasit e o treapta spre succes. Chiar si un esec e tot o treapta spre succes, atita vreme cit il considerati un obstacol temporar. Ridicati-va de fiecare data dupa ce ati cazut si veti vedea ca perseverenta invinge rezistenta. Intotdeauna exista o cale de a depasi obstacolele. Totul e sa aveti curajul s-o urmati. Iar ceea ce nu va doboara definitiv, va face mai puternici.
Asa ca deschideti-va sufletul si mintea. Priviti viata cu incredere si pretuiti-o, fiindca ea va ofera in fiecare clipa nenumarate motive pentru a fi recunoscatori. Trebuie doar sa deschideti ochii si sa le cautati in jurul dumneavoastra. Aveti toate motivele pentru a merge mai departe.

Abandonarea acestei curse nu este o optiune!

Indiferent de cultura careia ii apartineti, indiferent de educatia primita, omul se bazeaza in viata pe ajutorul pe care-l poate primi de la comunitate in momentele grele ale existentei lui.
Suntem aici pentru a va ajuta sa depasiti aceste momente de criza, pentru a va ajuta sa priviti viata cu alti ochi. O masa calda pentru multi inseamna uneori enorm de mult.
Intregul colectiv de profesionisti va sa la dispozitie cu priceperea lor, dar si cu dragostea noastra fata de profesia nobila aleasa dar mai ales fata de dumneavoastra beneficiarii nostri.

Director DSA Timișoara - Rodica Surducan

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timisoara

Sediu administrativ: Str. Ioan Plavosin Nr. 21
Tel: 0356/416050
Fax: 0356/416049

e-mail: asistentasocialatm@gmail.com
Sediu social: B-dul Regele Carol I, nr. 10, Timişoara
Telefon/fax 0256 220583